Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Over Maatwerkmatrassen

Over Maatwerkmatrassen.nl

Ons verhaal

Maatwerkmatrassen.nl beschikt over 25 jaar ervaring in de productie van matrassen voor diverse merken, types en bouwjaren van caravans, campers en boten. In 2018 hebben we het bedrijf vanuit Jan Krul Caravans overgenomen en zijn we verder gegaan met het aanbieden van hoogwaardige, op maat gemaakte Dröm matrassen. Daarnaast zijn we Dröm slaapaccessoires en Duvalay toppers, slaapsystemen en accessoires gaan aanbieden.

Ons team bij Jan Krul Caravans bestaat uit gepassioneerde specialisten die alles weten over caravans en kamperen. Maatwerkmatrassen.nl was voor ons het ontbrekende puzzelstukje waarmee we een totaaloplossing bieden voor iedereen die op zoek is naar ultiem slaapcomfort in hun kampeervoertuig. Of u nu een nieuwe matras zoekt voor uw caravan, camper of boot, wij zorgen ervoor dat het perfect past bij uw wensen.

Onze op maat gemaakte Dröm matrassen worden met aandacht en precisie geproduceerd in een Nederlandse fabriek, waar vakmanschap en kwaliteit hand in hand gaan. Onze Dröm accessoires worden, in ons atelier in Hengelo, met veel zorg met de hand gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen!

Als importeur van het Engelse merk Duvalay in Nederland en Duitsland bieden wij exclusieve toegang tot hun hoogwaardige producten. De op maat gemaakte Duvalay toppers worden met zorg vervaardigd in ons atelier in Hengelo, waardoor u uw nieuwe topper snel in huis kunt verwachten.

Met dealers verspreid over het hele land hoeft u niet per se naar Jan Krul Caravans te komen om onze producten uit te proberen. U kunt bij verschillende locaties proefliggen en ons uitgebreide assortiment ontdekken. Dankzij onze enorme database aan caravans wordt het proces nog gemakkelijker: vul simpelweg de gegevens van uw caravan in via onze tool, en wij produceren een matras op maat voor u. Makkelijker kan niet! Mocht uw merk er niet bij zitten, dan kunt u ook gebruikmaken van onze matrasconfigurator. Vul uw afmetingen in en plaats direct een bestelling!

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, zodat u nog vele jaren kunt genieten van een heerlijke nachtrust tijdens uw vakanties. Persoonlijke benadering en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We streven ernaar dat u zich gelukkig voelt met uw aankoop en met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Deze website is ontwikkeld om het u zo eenvoudig mogelijk te maken. Uw vakantie begint al bij de voorbereiding, en zoals onze Jan Krul klanten vaak zeggen: “Mijn vakantie begint bij jullie!”

Bestellen op caravanmerk

Bij Maatwerkmatrassen.nl begrijpen we dat het bestellen van het juiste matras voor uw caravan, camper of boot essentieel is. Hoewel onze database momenteel voornamelijk gericht is op caravans, zijn we ook actief bezig met het uitbreiden naar campers en boten. Daarom hebben we vrijwel alle maten voor caravans al gemeten en overzichtelijk in onze database opgenomen. Het bestellen van een matras is daardoor een eenvoudige stap geworden voor onze klanten. U hoeft niet zelf te meten, afgeronde hoeken te beschrijven of ingewikkelde tekeningen te maken. Ook hoeft u niet uw oude matras uit uw voertuig te halen en naar de winkel te sjouwen. Met slechts het aangeven van het juiste type caravan, camper of boot, garandeert Maatwerkmatrassen.nl een kwaliteitsmatras op maat, zonder gedoe. Klik hier om naar de Caravanmerk Keuzehulp te gaan.

Matrasconfigurator

Voor wie volledige controle wil over de maten en specificaties, bieden we ook een handige matrasconfigurator. Hiermee kunt u zelf de afmetingen toevoegen als u een matras geheel naar uw eigen wens op maat wilt hebben. Klik hier om naar de matrasconfigurator te gaan.

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies