Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Maatmatras

Maatmatras

Maatmatras voor uw caravan, camper of boot

Wanneer u met uw caravan, camper of boot op avontuur gaat, is een goede nachtrust essentieel. Dit begint met een matras dat perfect past bij uw unieke slaapbehoeften en de specifieke afmetingen van uw slaapruimte. Een maatmatras biedt hiervoor de ideale oplossing. Maar wat houdt een maatmatras precies in en waarom zou u hiervoor kiezen?

Een maatmatras wordt specifiek ontworpen en vervaardigd om te passen bij de exacte afmetingen en vorm van uw bed in uw caravan, camper of boot. Dit betekent dat u niet langer hoeft te worstelen met standaardmaten die niet goed passen of comfortabel zijn. Met een op maat gemaakt matras kunt u rekenen op een optimale nachtrust, waar uw reizen u ook brengen.

maatmatras

De voordelen van een maatmatras

Een van de grootste voordelen van een maatmatras is de perfecte pasvorm. Standaardmatrassen zijn vaak niet geschikt voor de unieke afmetingen en vormen van slaapruimtes in caravans, campers en boten. Door te kiezen voor een maatmatras, zorgt u ervoor dat elke centimeter van de beschikbare ruimte efficiënt wordt benut, zonder dat u concessies hoeft te doen aan comfort.

Daarnaast biedt een maatmatras de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende stevigheidsniveaus. Met maatwerk heeft u een matras dat perfect aansluit op uw persoonlijke slaapvoorkeuren. Dit resulteert in een betere ondersteuning en een comfortabele slaapervaring, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor een maatmatras?

Het belang van een goede nachtrust kan niet genoeg benadrukt worden, vooral niet wanneer u op vakantie bent en optimaal wilt genieten van uw avontuur. Een slecht passend of oncomfortabel matras kan leiden tot rugklachten, vermoeidheid en een verminderde reiservaring. Met een maatmatras weet u zeker dat u elke nacht comfortabel slaapt en uitgerust wakker wordt, klaar voor een nieuwe dag vol ontdekkingen.

Proefliggen op een matras

Bent u op zoek naar een maatmatras? Om verzekerd te zijn van uw beste slaapcomfort raden wij aan altijd proef te liggen op onze matrassen. Naast onze eigen Slaapstudio hebben wij ook verschillende verkooppunten in Nederland waar u ons Dröm matras assortiment kunt uitproberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Wilt u graag persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Neem dan van te voren contact op met het bedrijf waar u de matrassen zou willen uitproberen. Op deze manier is er altijd een slaapspecialist aanwezig die u kan adviseren.

Klik hier voor onze verkooppunten

Scroll naar beneden om uw matras op maat te bestellen. U kunt bestellen op caravanmerk of de afmetingen via de configurator invoeren.

Maatwerk matras bestellen

Bestellen op afmeting

Heeft u de afmetingen voor uw maatmatras? Bestel eenvoudig in onze matrasconfigurator. Selecteer de vorm van uw matras en voer de gevraagde afmetingen in. Hierna kunt u een keuze maken uit het juiste matras. Naast het matras heeft u ook de mogelijkheid om bedtextiel aan uw bestelling toe te voegen.

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies