Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Queensbed matras

Queensbed matras

Queensbed matras op maat

Een queensbed matras is ideaal voor wie net dat beetje extra ruimte en luxe zoekt tijdens het slapen. Dit type bed biedt voldoende ruimte voor twee personen om comfortabel te kunnen slapen, zonder de omvang van een kingsize bed. Het queensbed biedt de perfecte balans tussen ruimte en gezelligheid, waardoor het een populaire keuze is voor veel caravan- en camperbezitters.

queensbed

De voordelen van een Queensbed

Het belangrijkste voordeel is dat een queensbed meer ruimte biedt dan een standaard tweepersoonsbed, waardoor u en uw partner meer bewegingsvrijheid hebben. Dit kan vooral belangrijk zijn voor mensen die veel draaien of zich uitrekken tijdens het slapen. De extra breedte zorgt ervoor dat u beiden ongestoord kunt slapen zonder elkaars slaap te verstoren.

Waarom heet het eigenlijk een Queensbed?

Het queensbed dankt zijn naam aan de royale afmetingen, wat letterlijk vertaald ‘koningin’ betekent. Het biedt de luxe van een ruim bed, zonder de volledige ruimte in beslag te nemen zoals een kingsize bed dat zou doen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor mobiele accommodaties zoals caravans, campers en boten, waar ruimte vaak beperkt is maar comfort nog steeds een prioriteit is.

Queens matras op maat voor een Queensbed

Het belang van een goede nachtrust kan niet genoeg benadrukt worden, vooral niet wanneer u op vakantie bent en elke dag wilt genieten van uw avontuur. Een slecht matras kan leiden tot rugklachten en vermoeidheid, wat uw reisplezier aanzienlijk kan verminderen. Met een queensbed matras op maat weet u zeker dat u elke nacht comfortabel slaapt en uitgerust wakker wordt, klaar voor een nieuwe dag vol ontdekkingen.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in maatwerkmatrassen voor caravans, campers en boten, begrijpen wij de unieke eisen en uitdagingen die deze omgevingen met zich meebrengen. Onze expertise stelt ons in staat om matrassen te creëren die niet alleen perfect passen, maar ook de hoogste mate van comfort en duurzaamheid bieden.

Proefliggen op een matras

Bent u op zoek naar een queens matras? Om verzekerd te zijn van uw beste slaapcomfort raden wij aan altijd proef te liggen op onze matrassen. Naast onze eigen Slaapstudio hebben wij ook verschillende verkooppunten in Nederland waar u ons Dröm matras assortiment kunt uitproberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Wilt u graag persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Neem dan van te voren contact op met het bedrijf waar u de matrassen zou willen uitproberen. Op deze manier is er altijd een slaapspecialist aanwezig die u kan adviseren.

Klik hier voor onze verkooppunten

Scroll naar beneden om uw matras op maat te bestellen. U kunt bestellen op caravanmerk of de afmetingen via de configurator invoeren.

Maatwerk matras bestellen

Bestellen op afmeting

Heeft u de afmetingen van uw queens matras? Bestel eenvoudig in onze matrasconfigurator. Selecteer de vorm van uw matras en voer de gevraagde afmetingen in. Hierna kunt u een keuze maken uit het juiste matras. Naast het matras heeft u ook de mogelijkheid om bedtextiel aan uw bestelling toe te voegen.

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies