Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Frans matras

Frans matras

Frans matras op maat

Een Frans bed is een populaire keuze voor caravans en campers, maar wat houdt deze term precies in? Een Frans bed is een tweepersoonsbed dat doorgaans aan één kant of aan beide zijden schuin afloopt. Deze schuine afwerking zorgt ervoor dat er meer loopruimte beschikbaar is in de vaak beperkte ruimte van een caravan of camper. Het biedt een slimme oplossing voor het maximaliseren van de ruimte zonder in te boeten aan slaapcomfort.

frans matras

De voordelen van een Frans bed

Het belangrijkste voordeel van een Frans bed is de efficiënte ruimtebenutting. Door de schuine zijkanten wordt de beschikbare ruimte in de caravan of camper optimaal benut, waardoor er meer bewegingsvrijheid ontstaat. Daarnaast draagt het compacte ontwerp bij aan een ruimtelijker gevoel in uw voertuig. Dit type bed biedt ook een comfortabele slaapplaats voor twee personen, terwijl het praktische ontwerp het gemakkelijker maakt om in en uit bed te stappen, zelfs in kleinere ruimtes.

Waarom heet het eigenlijk een Frans bed?

De term “Frans bed” verwijst naar de oorsprong van dit bedontwerp, dat populair is geworden in Frankrijk en vervolgens in andere Europese landen. Het kenmerkende ontwerp met de schuine afwerking is een slimme oplossing die veel voorkomt in Franse caravans en campers, vandaar de naam. Het praktische en ruimtebesparende ontwerp heeft het populair gemaakt onder kampeerders en caravanbezitters in heel Europa.

Frans matras op maat voor een Frans bed

Bij maatwerkmatrassen.nl begrijpen wij hoe belangrijk het is om een matras te hebben dat perfect past bij uw Frans bed. Een standaardmatras voldoet vaak niet aan de specifieke afmetingen en vorm van dit type bed. Daarom bieden wij op maat gemaakte Franse matrassen die perfect aansluiten op uw Frans bed, ongeacht de afmetingen of de schuine zijkanten. Onze Franse matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor optimaal comfort en duurzaamheid, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust tijdens uw reizen.

Proefliggen op een matras

Bent u op zoek naar een frans matras? Om verzekerd te zijn van uw beste slaapcomfort raden wij aan altijd proef te liggen op onze matrassen. Naast onze eigen Slaapstudio hebben wij ook verschillende verkooppunten in Nederland waar u ons Dröm matras assortiment kunt uitproberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Wilt u graag persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Neem dan van te voren contact op met het bedrijf waar u de matrassen zou willen uitproberen. Op deze manier is er altijd een slaapspecialist aanwezig die u kan adviseren.

Klik hier voor onze verkooppunten

Scroll naar beneden om uw matras op maat te bestellen. U kunt bestellen op caravanmerk of de afmetingen via de configurator invoeren.

Maatwerk matras bestellen

Bestellen op afmeting

Heeft u de afmetingen van uw frans matras? Bestel eenvoudig in onze matrasconfigurator. Selecteer de vorm van uw matras en voer de gevraagde afmetingen in. Hierna kunt u een keuze maken uit het juiste matras. Naast het matras heeft u ook de mogelijkheid om bedtextiel aan uw bestelling toe te voegen.

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies