Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Camper matras

Camper matras

Camper matras op maat

Bij het plannen van uw reizen met de camper is een goede nachtrust een van de belangrijkste factoren voor een geslaagde vakantie. Een op maat gemaakt campermatras zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw avonturen, zonder in te leveren op comfort en ondersteuning.

Wat is een campermatras?

Een campermatras is speciaal ontworpen voor gebruik in campers, waarbij rekening wordt gehouden met de beperkte en vaak onregelmatige ruimte. Deze matrassen zijn op maat gemaakt om perfect in uw camper te passen en bieden het comfort en de ondersteuning die nodig zijn voor een goede nachtrust, zelfs wanneer u onderweg bent.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een campermatras?

Pasvorm: De ruimte in een camper is vaak beperkt en uniek in vorm. Een matras op maat zorgt ervoor dat u geen ruimte verspilt en optimaal gebruik maakt van de beschikbare plek.

Ondersteuning en Comfort: Omdat u waarschijnlijk niet elke nacht in uw camper slaapt, is het belangrijk dat het matras direct comfortabel ligt. Traagschuim en koudschuim zijn populaire keuzes omdat ze goede ondersteuning en drukverlichting bieden.

Ventilatie en Vochtregulatie: In een camper kan het klimaat variëren. Een matras met goede ventilatie voorkomt vochtophoping en schimmelvorming, wat vooral belangrijk is in warmere klimaten. Kies een matras met ademende materialen om een fris slaapklimaat te behouden.

Gewicht en Flexibiliteit: Een lichtgewicht matras is gemakkelijker te hanteren, vooral als u de ruimte in uw camper flexibel wilt kunnen gebruiken. Het matras moet ook gemakkelijk op te tillen zijn voor eventuele opbergruimte eronder.

Campermatrassen in warme landen

Reist u vaak naar warme bestemmingen, dan is een goed ventilerend matras essentieel. Matrassen met een open celstructuur of extra ventilatielagen helpen om warmte af te voeren en uw slaapcomfort te verbeteren. Het kiezen van een matras met koeltechnologie kan ook bijdragen aan een aangenamere nachtrust tijdens warme nachten.

Onderhoud en duurzaamheid campermatras

Hoewel u een campermatras minder vaak gebruikt dan uw matras thuis, is het nog steeds belangrijk om te investeren in kwaliteit. Een duurzaam matras dat goede ondersteuning biedt, gaat langer mee en zorgt voor een betere slaapervaring. Regelmatig onderhoud, zoals luchten en draaien van het matras, helpt om de levensduur te verlengen.

Proefliggen op een campermatras

Bent u op zoek naar een camper matras? Om verzekerd te zijn van uw beste slaapcomfort raden wij aan altijd proef te liggen op onze matrassen. Naast onze eigen Slaapstudio hebben wij ook verschillende verkooppunten waar u ons Dröm campermatras assortiment kunt uit proberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Wilt u graag persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Neem dan van te voren contact op met het bedrijf waar u de matrassen zou willen uitproberen. Op deze manier is er altijd een slaapspecialist aanwezig die u kan adviseren.

Klik hier voor onze verkooppunten

Scroll naar beneden om uw matras op maat te bestellen.

Maatwerk matras bestellen

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies