Niet zelf meten

Makkelijk te bestellen

Gratis thuisbezorgd

Proefliggen door heel Nederland

  1. terug
  2. Caravan matras

Caravan matras

Caravan matras op maat

Een goede nachtrust is essentieel, waar u ook bent, en dat geldt zeker tijdens uw vakantie of weekendje weg met de  caravan. Daarom is het belangrijk om te investeren in een kwalitatief goed caravanmatras dat voldoet aan uw specifieke wensen en behoeften.

camper matras

Wat is een caravanmatras?

Dit matras is speciaal ontworpen voor gebruik in caravans. Caravanmatrassen zijn vaak op maat gemaakt om perfect te passen in de beperkte en soms onregelmatig gevormde ruimtes van recreatievoertuigen. Ze bieden het comfort en de ondersteuning die u nodig heeft voor een goede nachtrust, zelfs wanneer u onderweg bent.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een caravanmatras

Maat en Vorm: Caravans hebben vaak beperkte ruimte, dus het is cruciaal dat het matras perfect past. Meet de beschikbare ruimte nauwkeurig op en kies een matras dat exact op maat gemaakt kan worden.

Materiaal en Comfort: De juiste materiaalkeuze is belangrijk voor het comfort. Koudschuim is een populaire keuze vanwege hun flexibiliteit en comfort.

Ventilatie: Goede ventilatie is essentieel om vochtproblemen en schimmelvorming te voorkomen, vooral in een warme omgeving. Matrassen met een goede luchtcirculatie zorgen ervoor dat uw matras fris en droog blijft.

Gewicht: Een lichter matras kan handiger zijn, vooral als u de matras regelmatig moet verplaatsen of als het gewicht een rol speelt bij het in- en uitladen van de caravan.

Specifieke overwegingen voor warme landen

Als u vaak reist naar warme landen, is het belangrijk om een matras te kiezen dat goed ventileert en warmte afvoert. Matrassen met een open celstructuur kunnen helpen om u koel en comfortabel te houden tijdens warme nachten.

Onderhoud caravanmatras

Regelmatig onderhoud, zoals het luchten van het caravanmatras, kan de levensduur verlengen en zorgt ervoor dat uw matras fris en comfortabel blijft. Overweeg ook een beschermhoes om uw matras te beschermen tegen vuil en vocht.

Proefliggen op een caravanmatras

Bent u op zoek naar een caravan matras? Om verzekerd te zijn van uw beste slaapcomfort raden wij aan altijd proef te liggen op onze matrassen. Naast onze eigen Slaapstudio hebben wij ook verschillende verkooppunten in Nederland waar u ons Dröm caravanmatras assortiment kunt uit proberen. Kom langs en laat u adviseren voor het beste comfort.

Wilt u graag persoonlijk advies tijdens uw bezoek? Neem dan van te voren contact op met het bedrijf waar u de matrassen zou willen uitproberen. Op deze manier is er altijd een slaapspecialist aanwezig die u kan adviseren.

Klik hier voor onze verkooppunten

Scroll naar beneden om uw matras op maat te bestellen. U kunt bestellen op caravan merk, of gebruik onze configurator om de juiste afmetingen in te voeren.

Maatwerk matras bestellen

Bestellen op afmeting

Heeft u de afmetingen van uw vakantiematras? Bestel eenvoudig in onze matrasconfigurator. Selecteer de vorm van uw matras en voer de gevraagde afmetingen in. Hierna kunt u een keuze maken uit het juiste matras. Naast het matras heeft u ook de mogelijkheid om bedtextiel aan uw bestelling toe te voegen.

ADVIES? 074-2773628

Bel ons voor een persoonlijk advies